ÇANAKKALE / MERKEZ - TOKİ Anadolu Lisesi

Kas

Her yıl 14 Kasım “Diyabet Günü “olarak bilinir. Okulumuzda da bir diğer adı Şeker hastalığı olarak bilinen “Diyabet”  konusunda Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Sayın Özlem YILDIRIM’ın öncülüğünde  öğrencilerimiz “Diyabet Günü “konulu güzel bir pano hazırladılar.

Bu güzel çalışmalarından dolayı Biyoloji Öğretmenimiz Sayın Özlem YILDIRIM’a ve Sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

Kas

Her zaman bilgiyi, doğruyu, iyiyi , güzeli, haklıyı ,haksızı ve daha nicelerini öğreten Saygıdeğer Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü  gönülden kutluyoruz.

Öğretmenliğin ve öğretmenin mutluluğunu bir ömür boyu yaşamanız dileklerimizle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Kas

Okulumuz Çocuk  Hakları Kulübü Rehber Öğretmenleri Sayın Sayın Zehra Çalışır ÇELİK’in öncülüğünde kulüp öğrencileri  “Çocuk Hakları “  konulu güzel bir pano hazırladılar.

Tüm öğrencilerimizin sağlıklı, huzurlu , başarılı gençlik yılları yaşamalarını dilerken Çocuk Hakları   Kulüp Rehber öğretmeni Sayın Zehra Çalışır ÇELİK’e  ve  kulüp öğrencilerine bu güzel çalışmaları için teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

OKULUMUZDA BİLGİ YARIŞMASI

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ,büyük lider, büyük komutan, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü sevgi, saygı ve minnetle andık.

Okulumuz Edebiyat  Öğretmenleri Sayın Gülşen YAVUZ, Sayın Gamze KARAKAYA  ve Sayın  Figen VANLIOĞLU’ nun öncülüğünde büyük bir özen ve dikkatle gerçekleştirilen” 10  KASIM ATATÜRK’Ü ANMA  PROGRAMI’ na  öğrencilerimizin yanı sıra Tarih  Öğretmenimiz Sayın Ayşe GÜLAY SOYLU günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla, Görsel Sanatlar Öğretmenlerimiz Sayın Öner Kamil GÖKKAYA, Sayın Berna SEVİM hazırladıkları şık, zarif ve  güzel pano çalışmalarıyla, Müzik Öğretmenimiz Sayın Emel AYAZ   solo ve koro şarkılarıyla katkıda bulundular.

Kas

Okulumuz Değerler Kulübü    öğrencileri, Değerler Kulübü   Rehber Öğretmenleri   Sayın  Esmeray  DEMİR ve  Sayın Ramadan AKKAYA öncülüğünde  her ay düzenli olarak hazırlanan  panolarda bu ay  “EDEP, SAYGI VE  NAZAKET ”  konularını işlenmiştir.

Okulumuz Değerler Kulübü öğrencilerimize ve  Öğretmenlerimiz Sayın Esmeray DEMİR  ‘e ve Sayın Ramadan AKKAYA’ya    teşekkür ediyor ,  sevgi ve saygılar sunuyoruz.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KAPSAMINDA OKULUMUZDA VE  İLİMİZDE YAPILAN SPORTİF ETKİNLİKLERDE   DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE  VE  ONLARA ÖNCÜLÜK  EDEN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZ ;

SAYIN Yunus  DİNÇ’E

SAYIN Barış KARAKOYUN’A

SAYIN Anıl USLU’YA

SAYIN Selin  AKÇÖLTEKİN’E TEŞEKKÜR EDİYOR , SAYGILAR SUNUYORUZ.

Ekm

Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü Danışman Öğretmeni Sayın Gülşen YAVUZ  ve  Müzik Öğretmenlerimizin   öncülüğünde Okulumuz bahçesinde  gerçekleştirilen Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıldönümü  güzel bir programla kutlandı. Türkiye Cumhuriyeti’ni  kuran  ve yücelten  büyük lider, büyük önder, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal  Atatürk ve dava arkadaşlarını , aziz şehitlerimizi bir kez daha sevgiyle , saygıyla , rahmetle anıyoruz.

Ekm

29 Ekim 1923 tarihinde Mustafa Kemal  Atatürk’ün önderliğinde ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı Okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamanda   büyük bir özen , içtenlik ve zarafetle hazırlanan panolar için ;

Ekm

1. Dönem 1. sınav takvimi yayınlanmıştır. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak sınav takvimine erişebilirsiniz.

Eyl

Okulumuz öğrencileri  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sayın Yasemin ESER ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Sayın Berna SEVİM öncülüğünde Peygamberimizin Doğum Yıldönümü vesilesiyle  güzel bir pano hazırladılar.

May

10 Mayıs Çarşamba günü  9.sınıf öğrencilerine Okulumuz Çok Amaçlı Salonu’nda Mehmet Pehlivan Çıraklık Eğitim Merkezi Öğretmenleri Sayın Sinan TURAN, Sayın Gülseren OĞUZ, Sayın Sevdiye YILMAZ tarafından meslek tanıtımı bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Başarılı ve etkili bir sunum gerçekleştiren Saygıdeğer Öğretmenlerimize ve büyük bir dikkatle dinleyen  sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

May

“10-16 Mayıs ENGELLİLER HAFTASI “ kapsamında Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri ,Kulüp Rehber  Öğretmeni Sayın Berna ŞEN’in öncülüğünde  engellilerin topluma kazandırılması   ve   haklarının diğer insanlarla eşit ölçüde sağlanması , toplumlarda engelli kişilerin güçlendirilmesini vurgulamak   amacıyla Kulüp öğrencileri   duvar panosu hazırladılar.  “Toplumda herkes engelli adayıdır.” anlayışıyla  hareket eden     Değerli Öğretmenimiz Berna ŞEN’e  ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

May

1-7 Mayıs tarihleri arası TRAFİK VE İLK İLK YARDIM HAFTASI  kapsamında Okulumuz Trafik ve İlk Yardım Kulübü  öğrencileri  Kulüp Rehber Öğretmenleri  Sayın Serkan ÇALIŞKAN ve Sayın Nilüfer TETİK öncülüğünde “TRAFİK VE İLK YARDIM “konulu  GÜZEL BİR pano hazırlamışlardır. Kendilerine teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

Ock

Okulumuz Çevre Koruma Kulübü öğrencileri Kulüp Rehber öğretmeni Sayın Suna SOYDAN'ın öncülüğünde enerji tasarrufuna dikkat çekmek, daha temiz bir çevrede yaşamak ve  içilebilir suyun değerini vurgulamak amacıyla güzel bir pano hazırladılar. Kulüp öğrencilerini ve Kulüp  Rehber Öğretmenimiz Sayın Suna SOYDAN'ı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.