ÇANAKKALE / MERKEZ - TOKİ Anadolu Lisesi

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde 7.5 ve 7.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Büyük depremlerde, Maraş'ın yanı sıra Hatay, Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Osmaniye, Kilis gibi illerimizde de ciddi hasar oluştu. Resmi verilere göre 53 bin 537 kişi hayatını kaybetti,107 bin 213 kişi yaralandı.

Ock

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında Liseler arası Kick Boks müsabakalarında Okulumuz öğrencileri erkeklerde ve kızlarda kendi kilolarında il birincisi oldular.

Ock

GELECEĞİN MESLEKLERİ

Ara

Okulumuz Afete Hazırlama Kulübü  Kulüp Rehber Öğretmenleri  Sayın Erdal KARAMAN ve Sayın ŞEFİK YAMALI öncülüğünde  21 Aralık2023  Perşembe günü “DEPREM TATBİKATI” gerçekleştirdiler. Büyük bir dikkat ve  özenle  gerçekleştirilen tatbikat için Kulüp Rehber Öğretmenleri Saygıdeğer Sayın Erdal KARAMAN  ve Sayın ŞEFİK YAMALI’ya ve sevgili  öğrencilerimize  teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

Ara

Okulumuz Bilinçli Tüketici  Kulübü öğrencileri,  Kulüp Rehber Öğretmeni  Sayın Fatma EKİZ  öncülüğünde” TUTUM, YATIRIM VE TÜRK MALLARI” konulu duvar gazetesi hazırladılar. Tutumlu olmayı, yerli mallar kullanmayı  ve bilinçli tüketici olmayı öneren Bilinçli Tüketici  Kulübü Rehber Öğretmeni Sayın Fatma EKİZ ‘e  ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencileri  İngilizce Öğretmenimiz Sayın Deniz ÇETİNKAYA  ÇELİK öncülüğünde “Çanakkale Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi”ne ziyarette bulundular. Yiyecek yardımında bulundular. Toplumumuzun tüm kesimlerinin sokak hayvanları konusunda duyarlı olmaları çağrısında bulundular.

Saygıdeğer öğretmenimiz Sayın Deniz ÇETİNKAYA ÇELİK ve sevgili öğrencilerimize bu duyarlı, içten, güzel davranışları için teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

Ara

Okulumuzdan bir grup öğrenci ,Okulumuz Gezi ve Tanıtım Kulübü  Rehber Öğretmenİ Sayın Nesrin ÖZGEN’in   öncülüğünde Bursa’ya kültür gezisi düzenledi.  Bursa  Uludağa çıkıldı,  Bursa’nın  tarihi ve  doğal güzellikleri gezildi. Geziye Okulumuz Müdür Yardımcısı Sayın  İsmail TAŞ,  Okulumuz Gezi ve Tanıtım Kulübü Rehber Öğretmeni Sayın Nesrin ÖZGEN ve Okulumuz Müzik Öğretmeni Sayın Emel AYAZ da    katıldılar. Son derece renkli ve zevkli anların yaşandığı gezi mutluluk vericiydi. Geziyi düzenleyen Gezi ve Tanıtım Kulübü  Rehber Öğretmenleri Sayın Nesrin ÖZGEN’e ve Sayın Gamze  KARAKAYA’ya , öğrencilerimize teşekkür   ediyor , saygılar sunuyoruz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Sportif Etkinlikleri kapsamında düzenlenen  İlimiz okullar arasında  yapılan sportif etkinliklere katılım sağlayan ve derece giren  başta Saygıdeğer Öğretmenlerimizi ve Sevgili Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyor, saygılar sunuyoruz.

Ara

Okulumuzda bir grup öğrenci Satranç Kulübü Rehber Öğretmeni Sayın Mustafa ŞERMUT’un düzenlediği “ Satranç Turnuvası” na katıldılar. Son derece yarışmacı, renkli ve  heyecanlı anların yaşandığı turnuvada dereceye giren öğrencilerimize madalyaları takdim edildi.  Satranç Kulübü Rehber Öğretmeni Sayın Mustafa ŞERMUT’a ve Sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinlikleri kapsamında İlimizde  gerçekleştirilen “Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası”nda Okulumuz İl BİRİNCİ olmuştur.

Voleybol turnuvasına  katılan, Okulumuza büyük bir sevinç yaşatan  Saygıdeğer Öğretmenlerimizi tebrik ediyor, sağlık, başarı ve güzellikler diliyoruz.

İyi ki varsınız Saygıdeğer Öğretmenlerimiz!

TOKİ ANADOLU LİSESİ SİZLERLE GURUR DUYUYOR!!!

Ara

Okulumuz e-twinning  Kulübü Öğrencileri,  Rehber Öğretmenleri  Sayın Berrin KARABAT ve Sayın Elvin TEKİN’in öncülüğünde  okulumuzda ” Atık Bilinci ni vurgulamak amacıyla şık, zarif ve güzel panolar hazırladılar.

Ara

Okulumuz Değerler Kulübü    öğrencileri, Değerler Kulübü   Rehber Öğretmenleri   Sayın  Esmeray  DEMİR ve  Sayın Ramadan AKKAYA öncülüğünde  her ay düzenli olarak hazırlanan  panolarda bu ay  “ÖZ DENETİM  ”  konularını işlenmiştir.

Okulumuz Değerler Kulübü öğrencilerimize ve  Öğretmenlerimiz Sayın Esmeray DEMİR  ‘e ve Sayın Ramadan AKKAYA’ya    teşekkür ediyor ,  sevgi ve saygılar sunuyoruz.

Ara

Okulumuz Çocuk Hakları Kulübü danışman Öğretmeni Sayın Zehra ÇALIŞIR ÇELİK’in öncülüğünde  gerçekleştirilen “10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ PROGRAMI” nda   Okulumuz Tarih Öğretmeni Sayın Ayşe Gülay SOYLU  öğrenci ve öğretmenlerimize  günün anlam ve önemini belirten  güzel bir seminer verdi.  Ayrıca  Kulüp öğrencileri konu ile ilgili güzel bir pano hazırladılar. Programda emeği geçen  öğrencilerimize, Sayın Zehra ÇALIŞIR’a ve Sayın Ayşe Gülay SOYLU’ya  teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

Ara

Okulumuz Afete Hazırlama Kulübü öğrencileri Kulüp Rehber Öğretmeni Sayın Erdal KARAMAN’ın  öncülüğünde” Afete Hazırlık Bilinci”ni vurgulamak amacıyla şık, zarif, güzel   panolar  hazırladılar. Büyük bir özenle hazırlanan panolar için  Kulüp Rehber Öğretmenleri  Sayın Erdal KARAMAN ve Sayın Şefik YAMALI’ya ve Sevgili  öğrencilerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.

Kas

Her yıl 14 Kasım “Diyabet Günü “olarak bilinir. Okulumuzda da bir diğer adı Şeker hastalığı olarak bilinen “Diyabet”  konusunda Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Sayın Özlem YILDIRIM’ın öncülüğünde  öğrencilerimiz “Diyabet Günü “konulu güzel bir pano hazırladılar.

Bu güzel çalışmalarından dolayı Biyoloji Öğretmenimiz Sayın Özlem YILDIRIM’a ve Sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.