ÇANAKKALE / MERKEZ - TOKİ Anadolu Lisesi

Ock

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Projeleri Destek Programı 2018 - 1.Çağrı Dönemi kapsamında Çanakkale Merkez Toki Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Nursevim BİLGE öncülüğünde gerçekleştirilen "AHŞABA KARDEŞLİĞİ İŞLEYEN GENÇLER"  isimli proje başarılı bir şekilde sonuçlandı. Öğrencilerimiz güzel çalışmalarını sergilediler. Toki Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Nursevim BİLGE´yi ve sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden bir grup, Okulumuz Gezi ve Tanıtım Kulübü Rehber Öğretmeni Sayın Bülent KÖSE öncülüğünde İzmir´e kültür gezisi düzenledi.Ege Üniversitesi Yerleşkesi´ nin yanı sıra İzmir´in tarihi ve doğa güzelliklerinin de ziyaret edildiği gezide zevkli ve renkli anların yaşanması mutluluk vericiydi.  Gezi ve Tanıtım Kulübü Rehber Öğretmeni Sayın Bülent KÖSE ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Ara

Okulumuz Fen ve Teknoloji Kulübü öğrencileri Kulüp rehber Öğretmeni Sayın Ayla CEYLAN öncüşüğünde çağımızın hastalığı olarak adlandırılan "DİYABET ve OBEZİTE" konulu duvar gazetesi hazırlayarak okulumuz öğrenci , öğretmen ve tüm çalışanlarımızı bilgilendirmişlerdir. Değerli Öğretmenimiz Sayın Ayla CEYLAN´ a ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencileri, Çocuk Hakları KulübüRehebr Öğretmeni Sayın Nursevim BİLGE öncülüğünde "İnsan Hakları" konulu duvar gazetesi hazırladı. Bunun yanında Çanakkale Barosu avukatlarındanAvukat Ezgi ENGİN Okulumuz öğrencilerine "İnsan Hakları" konulu seminer verdi. Değerli Öğretmenimiz Sayını Nursevim BİLGE ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Okulumuzdan bir grup öğrenci"Toplumda herkes engelli adayıdır" anlayışla hareket ederek Değerler Kulübü Rehber Öğretmeni Sayın M. Erhan GÖZDEN ve Sosyal yardımlaşma ve dayanışma Kulübü Rehber ÖğretmeniSayın Yasemin ESER öncülüğünde Çanakkale Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret ettiler. Değerli Öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Kas

Ana kucağından okul yollarına yürümeye başladığımız ilk günden itibaren, sevgisi ve sonsuz şefkatiyle bizi sarıp sarmalayan, bilgileriyle geleceğimize ışık tutanöğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü" kutlu olsun.

Kas

Her yıl 29 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, KIZILAY Kulübü Danışman Öğretmeni Sayın Özlem YILDIRIM´ın öncülüğünde kutlandı. Kulüp öğrencileri tarafından Duvar Gazetesi yayınlandı. “ Kızılay´ın bir yardım kurumu olduğu vurgulandı. Yardımın insanları yücelten bir düşünce olduğu belirtildi. “Yardım düşüncesinin yaygınlaşması, dünyamızı güzelleştirir. Barış içinde bir arada yaşamamızı sağlar. İnsanlar arasında birlik ve beraberlik duygularını geliştirir. " vb. konulan içeren yazı , özlü söz ve şiirlerin yanı sıra görsellere de duvar gazetesinde yer verildi.

Kızılay Kulübü Danışman Öğretmeni Sayın Özlem YILDIRIM´a ve kuIüp öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

SEVGİNİN , SAYGININ , HOŞ GÖRÜNÜN VE BAŞARININ ADRESİ ÇANAKKALE MERKEZ TOKİ ANADOLU LİSESİ’NDE  “AHŞABA KARDEŞLİĞİ İŞLEYEN GENÇLER ” İSİMLİ PROJE TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Kas

Okulumuz Atatürkçü Düşünce Kulübü Danışman Öğretmeni Sayın Tülün ERTAN tarafından hazırlanan 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI’NA  sevgili öğrencilerimizin  yanı sıra...

Kas

"15 Temmu Demokrasi Şehitlerini Anma, Milli Birlik ve Demokrasi Günü" konulu program Okulumuz Değerler Kulübü Rehber Öğretmeni Sayın Mustafa Erhan GÖZDEN öncülüğünde gerçekleştirildi...

Kas

Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümü kutlama programı okulumuz Edebiyat Öğretmeni Sayın Seda GÖNCÜ öncülüğünde gerçekleştirildi.Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlere yer verilen programda, okulumuz Müzik Öğretmeni Sayın Emel AYAZ ve öğrencileri şarkı, türkü ve marşlarla renk kattılar...

Kas

Demokrasi bilincinin pekiştirilmesi amacıyla okulumuzda "Öğrenci Temsilcisi" seçimi gerçekleştirdik.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tam 95 yıl önce ilan edilen Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Ekm

I. Dönem ortak sınav programı yayınlanmıştır.